Beste Philips koffiemachines: Koopgids & Advies

Als je een nieuwe koffiemachine in huis wil halen, zijn er verschillende merken om uit te kiezen. Sommige zijn beter dan andere, maar met een Philips kan je nooit missen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit het grote aanbod van dit merk? Dan zit je hier goed, want wij hebben de beste Philips koffiemachines voor je uitgezocht!

#1 Beoordeeld
Philips LatteGo 3300 series EP3349/70 - Volautomatische espressomachine

De simpelste manier om te genieten van koffie met verse bonen. LatteGo, het snelst schoon te maken melksysteem ooit. Geniet met één druk van 6 warme en verfrissende dranken met perfecte crèmelaag, aroma en temperatuur. De Philips LatteGo 3300 series EP3349/70 volautomatische espressomachine...

Philips LatteGo series 3300 EP3329/70 - Volautomatische espressomachine

De simpelste manier om te genieten van koffie met verse bonen. Moeiteloos koffie selecteren en aanpassen. Geniet met één druk van 5 warme en verfrissende dranken met perfecte crèmelaag, aroma en temperatuur. Met de Philips LatteGo series 3300 EP3329/70 volautomatische espressomachine bereid je...

Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Zwart

Geniet van het aroma en de heerlijke smaak van koffie van verse bonen met de Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine. Dankzij het intelligente koffiezetsysteem heeft elk kopje de perfecte temperatuur. Zet een espresso of gewone kop koffie met 1 druk op de knop. Heb je visite? Zet dan snel...

Philips LatteGo series 2300 EP2334/10 - Volautomatische espressomachine

De simpelste manier om te genieten van koffie met verse bonen. LatteGo, het snelst schoon te maken melksysteem ooit. Geniet van 4 drankjes met één druk op de knop, met de perfecte crèmelaag, aroma en temperatuur. De Philips LatteGo series 2300 EP2334/10 volautomatische espressomachine bereidt...

Waarom een Philips koffiemachine kopen?

Philips is een bekend merk van koffieapparaten. Het staat vooral gekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. De koffiemachines van dit merk zijn ook aangenaam in gebruik en mooi. Meer kan je niet verlangen!

Doordat Philips populair is, heeft het tevens een heel groot aanbod aan koffieapparaten. De kans is daardoor groot dat je er eentje vindt dat perfect bij je past! De meeste modellen zijn wel volautomaten, maar er zijn ook koffiefilterapparaten en meer.

Waar let je op bij de koop van een Philips koffieapparaat?

Een koffiemachine is niet goedkoop. Daarom is het belangrijk dat je een goede keuze maakt. Dat doe je door bij de aankoop te letten op een aantal zaken. Welke dat zijn, kom je hieronder te weten!

Soort apparaat

Zoals we hierboven kort vermeld hebben, maakt Philips verschillende soorten koffieapparaten. De meeste modellen zijn volautomaten, maar er zijn ook voldoende koffiefilterapparaten en koffiepadmachines. Elk soort apparaat heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Zo is een koffiepadmachine makkelijker in gebruik, kan je met een koffiefilterapparaat meer koffie in één keer zetten en zijn volautomaten ideaal voor de echte koffiefanaten. Kom op voorhand zoveel mogelijk te weten over de verschillende soorten zodat je de juiste keuze maakt.

Gebruiksvriendelijkheid

Welk soort koffieapparaat je ook koopt, het is altijd belangrijk om op de gebruiksvriendelijkheid te letten. Natuurlijk ziet een gebruiksvriendelijk toestel er voor iedereen anders uit. Want de ene vindt draaiknoppen handiger, terwijl de andere liever een bediening heeft via touchscreen.

Maar er zijn een paar algemene dingen die een toestel extra makkelijk maken in gebruik. Denk daarbij aan een automatisch ontkalkingssysteem, koffieprofielen of een automatische opschuimmethode.

Prijs

Philips koffiemachines bestaan in verschillende prijsklassen. Uiteraard kost een volautomaat meer dan een koffiepadmachine, maar dan zijn er nog grote verschillen in prijs. Meestal betaal je meer voor extra’s zoals meer koffieprofielen of de mogelijkheid tot bediening via app.

Heb je deze extra’s niet nodig? Dan is het niet verstandig om meer te betalen. Het is een goed idee om op voorhand te kijken welke extra’s je écht gaat gebruiken. Zo is het makkelijker om je budget te bepalen!

Design

Philips koffieapparaten bestaan in alle maten, kleuren en vormen. De kans is dan ook bijna onbestaande dat je er geen vindt dat perfect bij je keuken past. Natuurlijk is het design niet het belangrijkst om op te letten, maar je houdt er het best toch wat rekening mee. Je moet er immers vaak naar kijken, want het blijft op je aanrecht staan.

Beste Philips koffiemachine: onze 3 favorieten

Alle koffiemachines van Philips bekijken, neemt ontzettend veel tijd in beslag. Want het merk heeft heel veel verschillende soorten. Zelf op zoek gaan naar de beste Philips koffiemachine is dus onbegonnen werk. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, want wij hebben de beste modellen voor jou hieronder verzameld!

Philips Senseo Eco-model HD6552/38

De Philips Senseo HD6552/38 is ideaal als jij graag een milieuvriendelijke koffiemachine wil kopen. Het is namelijk gemaakt van gerecycled plastic en zorgt door de ecomodus voor een energiebesparing van maar liefst 25%.

Maar deze Senseo heeft nog tal van andere troeven. Zo is het scherp geprijsd en kwalitatief. Daarnaast is het verkrijgbaar in meerdere mooie kleuren. De koffie die het zet is bovendien overheerlijk, want het toestel bezit de Crema Plus-technologie. Die zorgt voor een zachte en fijne crèmelaag.

Voordelen

 • Milieuvriendelijk koffieapparaat
 • Kost weinig
 • Verkrijgbaar in vele leuke kleuren
 • Maakt koffie met een heerlijke crèmelaag

Nadelen

 • Heeft een klein waterreservoir van 0,7 liter

Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40

Wie op zoek is naar een Philips volautomaat, wordt gegarandeerd blij van de LatteGo 2200 Serie EP2231/40. Voor een scherpe prijs krijg je namelijk een toestel dat ontzettend gebruiksvriendelijk is dankzij het touchscreen.

Dit Philips koffieapparaat moet je ook veel minder ontkalken, omdat het een AquaClean-filter heeft. Ook de kwaliteit is subliem. En last but not least: je maakt er overheerlijke koffie mee die perfect aan je wensen aansluit. Via My Coffee Choice kan je namelijk kiezen uit 12 maalstanden. Daarnaast is het mogelijk om het watervolume en de temperatuur naar wens in te stellen.

Voordelen

 • Is een plezier in gebruik
 • Dankzij de AquaClean-filter moet je hem minder vaak ontkalken
 • Je kan je koffie volledig aan je wensen aanpassen
 • Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Nadelen

 • Heeft geen koffieprofielen

Philips HD7865/60 koffiepadmachine

De Philips HD7865/60 is een luxe koffiepadmachine die je op vlak van design zeker niet teleurstelt. Je kan trouwens kiezen uit meerdere kleuren waardoor het zeker bij je keuken past. Maar deze schoonheid heeft je nog meer te bieden. Zo heeft het een waterreservoir van 1,2 liter dat erg makkelijk te verwijderen is. Doordat het vaatwasmachinebestendige onderdelen heeft, is het tevens een pretje om schoon te maken!

Van de kwaliteit hoef jij ook al niet wakker te liggen, want het is vervaardigd van roestvaststaal. En er is meer: het toestel maakt extra lekkere koffie dankzij de koffieboosttechnologie die water over de hele koffiepad verspreidt.

Voordelen

 • Heeft een prachtig design
 • Reservoir is makkelijk te verwijderen
 • Onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
 • Je kan er 2 kopjes tegelijkertijd mee maken in verschillende formaten

Nadelen

 • Dient elke 3 maanden ontkalkt te worden