Over Coffeeboon

Coffeeboon is onstaan uit een grote voorliefde voor (de beste) koffie! Daarnaast is er een groot gebrek aan kwalitatieve websites die de goede informatie verschaffen over koffiezetapparaten en alles wat daarbij komt kijken. Met deze reden heeft het team van Coffeeboon besloten om de komende tijd te wijden aan het zo compleet mogelijk maken van alle informatie omtrent koffie.

Coffeeboon richt zich op het verzorgen van de beste ervaringen rondom koffie, en de consument te helpen met de juiste keuze voor de juiste koffiezetmachines. Wij verzorgen uitgebreide reviews en koopgidsen; zoals te zien bij de beste espressomachines 2024.

De werknemers van Coffeeboon hebben jarenlange ervaring in de horeca en de koffiewereld. Daarnaast hebben wij ervaring als barista en zijn wij in ons persoonlijk leven groot koffieliefhebbers!

Hoe is Coffeeboon ontstaan?

Coffeeboon is ontstaan uit passie voor de juiste koffie. Wij zullen je nooit vertellen welke koffie je wel- of niet hoort te drinken, dat is volledig aan jou. Ons doel is dan ook om de beste ervaring te verschaffen als het gaat om koffie en alles hieromheen. Wij hopen dan ook dat onze informatie jou kan helpen tot de beste keuze voor jou koffiemachine, koffiebonen, recept en nog veel meer. In het proces van alles – en dan ook écht alles –  leren over koffie zijn wij nog meer verliefd geworden op dit zwarte goud. Koffie is van grote waarde voor ons, en wij hopen dit via Coffeeboon ook over te brengen op jou.

Wij willen jouw feedback!

Wanneer je informatie tegenkomt op deze website dan willen we graag jouw feedback. Dit kan over van alles zijn. Of jij het niet eens bent met een review, extra informatie te bieden hebt of gewoon een opmerking wilt achterlaten. Alle feedback is gewenst en deze nemen wij dan ook ten harte om de ervaring nog beter te maken! Dus wanneer je een op- of aanmerking hebt, schroom niet om deze achter te laten bij een artikel. Je kunt ons natuurlijk ook altijd contacteren via het contactformulier!

Samenwerken

Wanneer je met Coffeeboon een samenwerking aan wilt gaan zijn hier mogelijkheden voor. Dit kan gaan over het plaatsen van een link, het plaatsen van een gastblog of andere mogelijkheden tot samenwerking. Wanneer dit interessant klinkt adviseren wij je om contact met ons op te nemen via het contactformulier.