Beste thermosflessen 2022: Koopgids & Advies

Beste thermosflessen

Met een thermosfles houd je je drankjes urenlang op temperatuur en kan je ze makkelijk met je meenemen waar je maar wil. Het is dus een handig hebbeding. Overweeg jij ook om een thermosfles te kopen? Dan is het interessant om op de hoogte te zijn van de belangrijkste aandachtspunten. Je ontdekt ze allemaal in dit artikel!

TravelR

Houdt je drankje perfect op temperatuur met de thermosfles van TravelR! Dankzij de dubbele isolerende laag blijft je koffie of thee tot 24 uur warm en je favoriete dorstlesser tot 18 uur gekoeld. De isoleerfles is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal, is BPA-vrij en heeft een stijlvol...

Tefal

In de Tefal Travel Mug Thermobeker - 360 ml neem je warme dranken eenvoudig mee zonder te knoeien. Deze thermosfles is namelijk 100% lekvrij, koffie blijft minimaal 4 uur warm en koude dranken blijven 8 uur koel. Ideaal voor ongestoord doorwerken op je nieuwe (thuis)werkplek of tijdens een lange...

Leifheit

Isoleerfles Coco – altijd mooi om te zien. Optimale isoleerprestatie dankzij de hoogwaardige, dubbelwandige vacuüm mantel en lekvrije draaidop. Slag- en stootvast, ideaal voor onderweg. Hoogwaardige rvs-look, met een inhoud van 1 liter.Belangrijkste kenmerken Isoleerfles met hoogwaardige,...

Leifheit

Isoleerfles Coco – altijd mooi om te zien. Optimale isoleerprestatie dankzij de hoogwaardige, dubbelwandige vacuüm mantel en lekvrije draaidop. Slag- en stootvast, ideaal voor onderweg. Hoogwaardige rvs-look, met een inhoud van 0,5 liter. Isoleerfles met hoogwaardige, dubbelwandige vacuüm mantel...

Avalue

Op reis, in de trein, naar je werk of de buitenlucht in? Neem je warme en koude dranken met je mee. De Avalue® thermosfles van roestvrijstaal houdt je dranken van wel 6 tot 8 uur warm en koud. De 500mL fles is perfect voor 2 koffies, een warme thee of verfrissend koud water. Draai de anti-lek...

Koopgids: zo vind je de beste thermosfles in 2022

Hoewel er heel wat verschillende soorten thermosflessen zijn, is het niet zo heel erg moeilijk om de juiste fles te vinden. Toch niet indien je rekening houdt met enkele belangrijke puntjes. We vertellen je wat deze zijn!

Gebruiksvriendelijkheid

Hoe je een thermosfles sluit en opent, verschilt van thermos tot thermos. Er zijn er met een draaidop of drukknop. De beste optie is de draaidop, omdat het beter isoleert. Maar een drukknop is eenvoudiger in gebruik. De beste keuze voor jou, hangt dus af van wat je verkiest: gebruiksgemak of een betere isolatie.

Inhoud van de fles

Thermosflessen bestaan in heel wat verschillende formaten. Hoe groter de fles, hoe meer drank je kan meenemen. Maar dat betekent ook dat het meer weegt en groter is. Kies daarom voor een fles met een inhoud dat voor jou juist voldoende is.

Prijs

Als je een thermosfles wilt kopen, zal je zien dat ze bestaan in heel veel verschillende prijscategorieën. Je hebt al een fles voor minder dan 10 euro, maar voor de duurste betaal je maar liefst 100 euro of meer. Dit prijsverschil zit hem niet alleen in de kwaliteit, maar ook in het design, de warmhoudtijd, enzovoort.

Om te bepalen hoeveel je het best uitgeeft aan een thermosfles, dien je dus eerst na te denken over welke inhoud dat je nodig hebt, welk formaat er voor jou het beste is, enzovoort.

Beste thermosfles voor onderweg

Isoleervermogen

De tijd dat een thermofles je drankje warm of koud houdt, is niet bij elke fles gelijk. Ben je vaak vele uren onderweg? Dan kies je het best voor een thermosfles met een lange warmhoudtijd en dus een goed isoleervermogen. Als je slechts kleine afstanden moet overbruggen, maakt dit niet zoveel uit. In dat geval kan je dus kiezen voor een goedkopere thermofles met een ietwat slechter isoleervermogen.

Dit zijn de beste thermosflessen van 2022

Ben je heel erg benieuwd naar welke de beste thermosflessen op de markt zijn? Bekijk dan de 3 flessen die wij voor je geselecteerd hebben. Doordat ze zorgvuldig uitgekozen zijn, is de kans groot dat ook de beste thermosfles voor jou erbij zit!

Stanley The Stainless Steel Vacuum Bottle 1,0L

De thermosfles van Stanley heeft en inhoud van een liter en is dus de perfecte middelmaat. Je kan altijd voldoende drank meenemen zonder dat je er teveel mee moet sleuren. Ideaal!

Deze thermosfles isoleert ook uitstekend. Daardoor blijven je drankjes maar liefst 20 uur warm én koud. Dat is vooral een grote troef als je van plan bent om het met je mee te nemen tijdens lange reizen.

Het is daarnaast volledig lekvrij waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over drank in je tas. Een ander groot voordeel is dat je bij deze thermofles levenslang garantie krijgt. Zeker mooi meegenomen!


Thermos Isoleerfles – 1,2 Liter – Zwart

Deze thermosfles is gemaakt uit speciaal lichtgewicht roestvaststaal. Om die reden is het niet alleen erg duurzaam, maar neem je het ook eenvoudig overal met je mee. Na intensief gebruik neemt de uitstekende isolatie ook bijna niet af.

Het heeft een inhoud van 1,2 liter en is voorzien van een handgreep. Dankzij de draaikop en de goede materialen kan je altijd rekenen op een lange isolatietijd. Het houdt je drankjes tot wel 3 maal langer warm dan de meeste andere thermosflessen.

Je hoeft de dop maar een klein beetje open te draaien om je drank in te kunnen schenken. Een handige extra, want zo wordt de rest van je drank niet snel koud. Wanneer je klaar bent met gebruik, plaats je het in de vaatwasmachine en het is weer proper.


MacGyver Thermosfles Rvs

De MacGyver thermofles is een budgetvriendelijke optie. Voor een scherpe prijs krijg je een stevige thermofles die maar liefst 8 uur of langer je drankjes warm of koud houdt.

Het werkt aan de hand van een draaikop, die je maar een beetje moet opendraaien om zo de drank te kunnen uitschenken. Op die manier blijft je drank langer warm, want het kan minder ontsnappen.

Deze thermofles is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een inhoud van 1,2 liter. Je kan dus voldoende drank met je meenemen. Dankzij de grote opening kan je het bovendien makkelijk reinigen met een borstel.