KitchenBrothers elektrische opschuimer: beste duurzame melkopschuimer

Als je op zoek bent naar een melkopschuimer die lang meegaat, is deze van KitchenBrothers erg interessant. Het is namelijk vervaardigd uit stevig roestvaststaal waardoor het goed tegen een stootje kan. Dit materiaal roest bovendien niet en is eenvoudig om schoon te maken. Niets dan voordelen dus!

Het toestel heeft daarnaast nog enkele andere interessante kenmerken. Zo biedt het je de mogelijkheid om ook heerlijke koude drankjes met een crèmelaagje te bereiden en kan je er melk in opwarmen. Indien je een bonen koffiemachine hebt, is de KitchenBrothers opschuimer hierop dus de perfecte aanvulling!

Elektrische Melkopschuimer RVS - Inductie - Dubbelwandig - 240 ml - Zwart

Check prijs
Ben jij een ware koffieliefhebber of thuis barista? Maak zelf razendsnel de meest fantastische cappuccino’s, latte macchiato’s en andere melkspecialiteiten met de KitchenBrothers 3-in-1 melkopschuimer. Giet je favoriete melk in de...

Specificaties van de KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer

De elektrische melkopschuimer van KitchenBrothers heeft een stevige behuizing uit roestvaststaal. Dat zorgt ervoor dat de warmte goed geleidt en het toestel lang meegaat. Daarnaast heeft het een inhoud van 0,24 liter. Je kan er melk in verwarmen en zowel warme als koude melk mee opschuimen. Een groot voordeel als je houdt van een ijskoffie of een ander koud drankje. Let op, want je kan enkel tot 240 milliliter melk in het toestel plaatsen als je melk wilt opwarmen. Wil je melk opschuimen? Dan mag je het maar vullen met maximaal 115 milliliter melk.

Dankzij de low noise functie werkt dit toestel ook altijd erg stil. Dat is wel zo fijn als je in de ochtend een heerlijk koffietje met schuimlaag bereidt en je niemand wilt wakker maken. De melkopschuimer warmt bovendien erg snel op en is makkelijk om schoon te maken dankzij de antikleeflaag. Deze laag zorgt er tevens voor dat de melk nooit verbrandt.

Kitchenbrothers elektrische melkschuimer

Het crèmelaagje dat je hiermee creëert is ook nog eens overheerlijk, want het toestel houdt de melk op de ideale temperatuur. En dat bepaalt een groot deel van de smaakbelevenis. Deze elektrische melkopschuimer spaart bovendien energie, omdat het zichzelf uitschakelt bij inactiviteit. Dat maakt het toestel tevens veel veiliger in gebruik. Ook de Smart temperatuur functie maakt de opschuimer extra veilig, omdat het zo niet kan oververhitten.

Voordelen van de KitchenBrothers Melkopschuimer

Zoals je al kon zien bij de specificaties, heeft dezer melkopschuimer heel veel voordelen. Het grootste voordeel is echter dat het 3 verschillende functies heeft: koud opschuimen, opschuimen en opwarmen. Je kan er dus niet alleen melk mee opschuimen voor je latte macchiato of cappuccino, maar ook voor je koude chocolademelk of ijskoffie. Dat geeft je meteen veel meer drinkmogelijkheden!

Ook de duurzaamheid is een belangrijke troef. Het is zelfs één van de meest duurzame melkopschuimers op de markt en daarmee een uitstekende investering. En het fijne is dat het niet eens zo duur is. Voor een scherpe prijs krijg je bovendien niet alleen een duurzaam toestel, maar ook eentje dat uitstekend presteert. In een mum van tijd verkrijg je met deze opschuimer namelijk een overheerlijk schuimlaagje met exact de juiste temperatuur en structuur.

De opschuimer ziet er daarnaast trendy uit en is erg veilig in gebruik. Want het schakelt zichzelf uit na inactiviteit en heeft een Smart temperatuur functie waardoor het niet kan oververhitten. Het toestel warmt bovendien snel op en de melk verbrandt nooit door de speciale antikleeflaag. De KitchenBrothers elektrische opschuimer is dus een echte must-have!

[i2pc show_title=”false” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Voordelen” cons_title=”Nadelen” ][i2pros]3-in-1: opschuimen, koud opschuimen en opwarmen
Erg duurzaam dankzij roestvaststalen behuizing
Warmt snel op
Speciale antikleeflaag waardoor melk niet verbrandt
[/i2pros][i2cons]Redelijk zwaar[/i2cons][/i2pc]

Elektrische Melkopschuimer RVS - Inductie - Dubbelwandig - 240 ml - Zwart

Check prijs
Ben jij een ware koffieliefhebber of thuis barista? Maak zelf razendsnel de meest fantastische cappuccino’s, latte macchiato’s en andere melkspecialiteiten met de KitchenBrothers 3-in-1 melkopschuimer. Giet je favoriete melk in de...

 

Geef een reactie