Wat zijn de lekkerste Senseo koffiepads om te gebruiken in je koffiepadmachine?

In dit artikel beschrijven we wat volgens ons de drie lekkerste Senseo koffiepads zijn. Maar voordat we dat doen, nemen we je even mee terug in de tijd, toen Senseo ® koffie haar intrede deed, namelijk in 2001. In het voorjaar van 2001 werd Senseo ® de Douwe Egberts en Philips gelanceerd. Destijds een ware revolutie in het individueel koffie genieten. De Senseo koffiemachines waren in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar en de koffiepads in allerlei verschillende smaken.

Zo kon je je eigen koffiemomentje bepalen en je eigen kopje koffie zetten wanneer het jou uitkwam. Dat alles in een mum van tijd. Uniek was ook het cremalaagje. Dit laagje crème zorgde er niet alleen voor dat de koffie er aantrekkelijk uitzag, het laagje had ook tot doel het aroma van je vers gezette kopje koffie te bewaren.

Het cremalaagje komt tot stand door de manier waarop onder druk de koffie door de koffiepashouder geleid wordt. Zo ontstond in de schuimkamer (gepatenteerd) het zo kenmerkende schuimlaagje. Uiteindelijk is het cremalaagje niets meer en niets minder dan koffie waarin belletjes lucht zitten.

Lekkerste Senseo koffiepads

#1 Beoordeeld
Senseo Classic Koffiepads - Intensiteit 5/9 - 10 x 36 pads

Een evenwichtige koffie van medium gebrande Arabica- en Robustabonen voor een rijke smaak, met een heerlijke crema laag. Geniet met één druk op de knop van een vers kopje Senseo® Classic koffie. Smaaksegment Rond: Evenwichtig & Rond Smaakintensiteit 05 (schaal 01-09) Blend van Arabica &...

Kanis & Gunnink Dark Roast koffiepads - 10 x 36 pads

Een rijke melange van donker gebrande Arabica- en Robustabonen voor een koffie met een volle en krachtige smaak. Een sterke koffie Smaaksegment Intens: Intens & Krachtig Te gebruiken in SENSEO® koffiepadmachines Binnen één minuut een vers kopje koffie Branding: Donker

Douwe Egberts Aroma Rood Koffiepads - 4 x 54 pads

Om ervoor te zorgen dat die prettige ronde smaak en dat herkenbare aroma altijd hetzelfde zijn, hebben onze koffiebranders het melangeren en branden van onze koffie zo verfijnd dat Aroma Rood altijd smaakt als de enige echte Aroma Rood. Smaaksegment Rond: Evenwichtig & Rond Familiepak Te...

Senseo Cappuccino Koffiepads - Intensiteit 2/9 - 10 x 8 pads

Een volle & romige Cappuccino, met een onweerstaanbare melkschuimlaag. Geniet met één druk op de knop van een speciaal kopje koffie. Melkkoffie: Zacht & Romig Te gebruiken in SENSEO® koffiepadmachines 8 pads voor 8 dranken Meest geschikt voor het zetten van: Melkkoffie Smaakintensiteit 02...

Senseo Koffiepads Variatiepakket - 3 Smaakvarianten - 80 pads

Het SENSEO variatiepakket bestaat uit 3 verschillende smaakvarianten, namelijk: 36 Classic, 36 Espresso en 8 Cappuccino koffiepads. Classic: Een evenwichtige koffie van medium gebrande Arabica- en Robustabonen met een zachte crema laag. Espresso: Een aromatische en krachtige koffie in Italiaanse...

Wanneer je filterkoffie maakt, is die niet altijd constant van smaak. Soms is de koffie te sterk, maar soms ook te slap. Door een kopje Senseo ® te zetten, heeft de koffie altijd dezelfde sterkte. Een ander groot voordeel van een kopje Senseo ® koffie is dat het relatief goedkoop is én je binnen no time, met slechts één druk op de knop, een heerlijk kopje koffie zet.

Wist je dat in Nederland per jaar 780 miljoen koppen Senseo ® koffie gedronken worden? Door Senseo ® koffie te drinken, ondersteun je mens en milieu. Je draagt bij aan het verbeteren van de werkomstandigheden van de koffieboeren, het behoud van de bossen en lever je een bijdrage aan de strijd tegen de klimaatcrisis. Als dat niet verantwoord koffiedrinken is?

1. Senseo ® Milk Based Cappuccino Caramel Koffiepads

Cappuccino. Een heerlijke warme koffiedrank bestaande uit een deel espresso, een deel warme melk en een deel melkschuim. Lastig om die thuis te evenaren? Helemaal niet. Die heerlijke cappuccino maak je namelijk zelf snel en eenvoudig met je Senseo koffiemachine en de Senseo ® Milk Based Cappuccino Caramel Koffiepads. Geen moeilijk gedoe met het apart opschuimen van warme melk.

Met de Senseo ® Milk Based Cappuccino koffiepads is jouw volle en romige cappuccino in een handomdraai gezet. Natuurlijk met die zalige, onweerstaanbare laag van melkschuim. Aan deze variant is bovendien een subtiele caramelsmaak toegevoegd. Deze milde koffievariant heeft een smaakintensiteit van 02 (op een schaal van 01 tot 09).


2. Senseo ® Mocca gourmet koffiepads

Deze variant is een welkome afwisseling op de meer algemene Senseo koffiepads. De veelzijdige smaak is als karaktervol te omschrijven. De lichtgebrande 100% Arabicabonen zorgen voor een verfijnd, complex kopje versgezette koffie met dat heerlijke crème laagje.
Meer superlatieven kunnen we hier niet aan toevoegen. Het wordt allemaal duidelijk wanneer je je eerste kopje Mocca gourmet koffie proeft.

Deze Senseo ® Mocca gourmet koffiepads mogen daarom in jouw voorraadkast gewoonweg niet ontbreken. Deze fijne koffievariant heeft een smaakintensiteit van 04 (op een schaal van 01 tot 09).


3. Senseo ® Milka pads

Zin in iets anders dan een “gewoon” kopje koffie? Dan moet je de Senseo ® Milka pads (zonder cafeïne) absoluut uitproberen. Geen koffievariant maar wel een welkome variant op koffie. Met Senseo ® Milka pads zet je met je Senseo koffiemachine in slechts één minuut een heerlijke kop warme, volle en romige chocolademelk. Een pure, zoete en delicate verwennerij met die speciale Milka smaak.

Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zullen weg van deze lekkere variant op warme chocolademelk zijn. Deze milde melkchocoladevariant heeft een smaakintensiteit van 01 (op een schaal van 01 tot 09). Bijzonder mild dus.

 

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Diny

  Hoe komt het dat je bij senseo pads telkens een andere smaak hebt ik heb al classic en strong gebruikt er zitten altijd pads tussen waar de smaak waterig is.
  Graag een reactie terug groetjes Diny v Zeeland

 2. Sanne

  De lekkerste pads zijn van Hema en Hoogvliet supermarkt. En ook nog eens betaalbaar. Scheelt 30 tot 50% in vergelijking met de merken die hierboven genoemd worden.
  De slager die zijn eigen vlees keurt…
  De mokkapad is heerlijk met melk uit een electrische melkopschuimer.

Geef een reactie