Je bekijkt nu Beste koffiezetapparaat met thermoskan 2024: Koopgids & Advies

Beste koffiezetapparaat met thermoskan 2024: Koopgids & Advies

Met een koffiezetapparaat met thermoskan houd je je koffie langer op de juiste temperatuur. Het is daarom een goede keuze als je in één keer koffie wilt zetten voor een lange tijd. Lijkt dat je interessant? Bekijk dan eerst in dit artikel waar je op moet letten bij de aankoop van zo’n koffieapparaat. Zo kies je zeker goed!

Philips

Niet kunnen kiezen tussen koffiepads of filterkoffie? Dat hoeft ook niet meer. Met de Philips Senseo Switch HD6592/60 2-in-1 koffiezetapparaat zet je eenvoudig een kan om te delen met anderen of een kopje koffie met heerlijke crèmelaag voor jezelf. Druk één keer op de knop voor een grote kop...

Philips

Heerlijke, hete koffie uit ons iconische design Het Café Gaia-koffiezetapparaat zet uitstekende koffie en heeft een iconisch design. De thermische kan houdt het volledige aroma en de temperatuur van de koffie ruim 2 uur vast. De koffie is na 2 uur nog minstens 65 °C. Roestvrijstalen thermische...

Inventum

Dit Inventum koffiezetapparaat KZ618 met thermoskan zet heerlijke filterkoffie. Het koffiezetapparaat heeft een inhoud van 1 liter en is geschikt voor maximaal 8 kopjes koffie. Door de externe waterniveau indicator zie je precies voor hoeveel kopjes koffie het reservoir gevuld is. De druppelstop...

Philips

Niet kunnen kiezen tussen koffiepads of filterkoffie? Dat hoeft ook niet meer. Met het Senseo® Switch 2-in-1 koffiezetapparaat zet je eenvoudig een kopje koffie voor jezelf of een kan om te delen met anderen. Met de thermische koffiekan zet je tot wel zeven koppen koffie in één keer. Zo kan...

Philips

Zet uitstekende koffie met het Café Gaia-koffiezetapparaat. Het Philips koffiezetapparaat heeft een iconisch design. De thermische kan houdt het volledige aroma en de temperatuur ruim 2 uur vast. Belangrijkste kenmerken van het Philips koffiezetapparaat: Roestvrijstalen thermische kanDe luxe,...

Koopgids: Advies voor het vinden van het beste koffiezetapparaat met thermoskan

Wij geven je hieronder de belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een koffiezetapparaat met thermoskan. Neem ze door zodat je zeker weet waar je moet op letten en een miskoop vermijdt!

Soort koffiezetapparaat

Er bestaan verschillende soorten koffiezetapparaten met thermoskan. Zo zijn er apparaten die werken met verse bonen. Daarnaast heb je de filter koffiezetapparaten die werken met gemalen koffie. Je kan zelfs kiezen voor een volautomatische koffiezetmachine. Dit soort koffiemachine is wel wat duurder en dus niet zo geschikt indien je budget beperkt is. Het beste wat je kan doen om te bepalen wat er bij je past, is op voorhand de voor- en nadelen van de verschillende opties goed bekijken.

Materiaal thermoskan

Het materiaal van de thermoskan verschilt per toestel. Sommige koffiezetapparaten hebben een kunststoffen thermoskan, terwijl die bij andere gemaakt is uit metaal of roestvaststaal. Het binnenste gedeelte is natuurlijk vervaardigd uit glas. Het verschil in materiaal zit aan de buitenkant.

Het maakt niet erg veel uit wat je kiest, maar houd er wel rekening mee dat metaal en roestvaststaal iets langer meegaan en deze materiaalsoorten het toestel een mooiere uitstraling geven. Het nadeel is dan wel dat koffiezetapparaten met een metalen of roestvaststalen thermoskan doorgaans meer kosten.

Extra functies

Er zijn diverse extra functies die een koffiezetapparaat met thermoskan kan hebben. Zo is er de druppelstop. Deze functie zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten totdat de koffie klaar is om het uit te schenken. Daarnaast heb je een timer waarmee de machine zelf koffie zet.

Ook kan je kiezen voor een apparaat met een onderhoudsindicator. Zo weet je wanneer je machine ontkalkt moet worden en gaat het langer mee. Een automatische uitschakeling waarmee je energie bespaart is eveneens een mogelijkheid. Onthoud wel dat een koffiezetapparaat met meer functies duurder is. Bepaal dus welke functies er écht nodig zijn voor jou en welke je toch niet gaat gebruiken.

Prijs

Ook de prijs van de koffiezetapparaten met thermoskan varieert sterk. Dat komt omdat er heel wat verschillende soorten apparaten zijn. Eens je weet welk soort apparaat het best bij je past, kan je je maximale budget bepalen.

De 3 beste koffiezetapparaten met thermoskan

Wil je graag een uitstekend koffiezetapparaat met thermoskan kopen? Dan hoef je daarvoor niet uren te zoeken. Wij hebben namelijk de beste apparaten al voor je geselecteerd!

Philips Cafe Gaia HD7546/20 – Koffiezetapparaat – Zwart

Het Philips Cafe Gaia HD7546/2 koffiezetapparaat houdt je koffie tot maar liefst 2 uur lang warm. Het apparaat is ook compact waardoor je er zeker een plaatsje voor vindt op je aanrecht.

Ondanks het slanke design kan je er toch tot 15 kopjes per keer mee bereiden. Je komt dus zeker toe! Een ander voordeel is dat het voorzien is van een waterindicator. Dat maakt het vullen eenvoudiger.

De kan van het apparaat is aan de buitenkant volledig gemaakt uit roestvaststaal waardoor het toestel erg lang meegaat. Als extra heeft dit toestel een druppelstop en valt het automatisch uit na inactiviteit.

 • Compact
 • Voorzien van druppelstop
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Niet geschikt voor pads

Philips Senseo Switch HD6592/00 – Koffiepadapparaat & Thermoskan – Wit

Het Philips Senseo Switch HD6592/00 koffiezetapparaat is een fijn toestel om te hebben, want je kan er zowel filterkoffie als pads in gebruiken.

Je maakt er ook koffie met een heerlijk crèmelaagje mee dankzij de Crema Plus-technologie. Als het apparaat ontkalkt moet worden, gaat er een lampje branden. Dat is een grote troef, omdat je zo de levensduur verlengt.

De thermoskan van 1 liter is vanbuiten gemaakt uit roestvaststaal waardoor het goed tegen een stootje kan. Als extra’s heeft dit toestel niet alleen een ontkalkingsindicator, maar schakelt het ook automatisch uit en heeft het een waterniveauindicator.

 • Geschikt voor filterkoffie én pads
 • Crema Plus-technologie voor een heerlijke crèmelaagje
 • Ontkalkingsindicator
 • Niet voorzien van een druppelstop

Siemens AromaSensePlus TC86505 – Koffiezetapparaat – Grijs

Het Siemens AromaSensePlus TC86505 koffiezetapparaat heeft een strak design en is verkrijgbaar in meerdere kleurtjes. Dankzij de mooie uitstraling is het een mooie blikvanger voor in je keuken.

Maar dat is niet alles, want het toestel heeft ook een thermoskan met dubbelzijdige roestvaststalen wand waardoor het lang je koffie warm houdt. En dat is toch wel het allerbelangrijkste.

Daarnaast heeft dit toestel heel wat extra’s. Zo is het voorzien van een swing filter, een anti- drup, een koord opslagruimte, automatische uitschakeling en een waterindicator. Als laatste grote troef is er nog de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 • Duurzaam
 • Fraai design
 • Voorzien van anti-drup
 • Niet zo’n grote inhoud

 

Geef een reactie