Je bekijkt nu Beste koffiezetapparaat voor op de camping (2024): Koopgids & Advies

Beste koffiezetapparaat voor op de camping (2024): Koopgids & Advies

Ga je vaak kamperen én ben je dol op koffie? Dan kan je vast een koffiezetapparaat gebruiken dat je perfect met je mee kan nemen naar de camping. Wij geven je in dit artikel meer info over waarop je moet letten bij de aankoop en tonen je enkele goede koffiezetapparaten. Zo vind jij gegarandeerd het beste apparaat!

Wacaco

Wacaco minipresso het compactste handbediende espresso apparaat.De Minipresso NS is de beste keuze om snel en efficiënt een espresso te maken waar je ook bent. Compact, lichtgewicht en handig in gebruik.En geschikt voor Nespresso® capsules.Minipresso is ideaal voor onderweg als je wilt genieten...

Bolke®

Introducing: De Draagbare Koffiemachine voor Onderweg Verlang je naar een perfect kopje koffie, waar je ook bent? De Draagbare Koffiemachine voor Onderweg is jouw ultieme metgezel voor kwaliteitskoffie, waar je ook gaat. Of je nu onderweg bent naar het werk, op een avontuurlijke reis bent, of...

Outin

Dit elektrische reis & camping koffiezetapparaat combineert stijl en gemak in een robuuste draagbare koffiemachine. De OutIn Nano verwarmt zelf water en is geschikt voor zowel gemalen koffie als koffiecapsules. Met een maximale druk van 20 bar garandeert het apparaat een optimale crema. Het...

Outin

Dit elektrische reis & camping koffiezetapparaat combineert stijl en gemak in een robuuste draagbare koffiemachine. De OutIn Nano verwarmt zelf water en is geschikt voor zowel gemalen koffie als koffiecapsules. Met een maximale druk van 20 bar garandeert het apparaat een optimale crema. Het...

Koffiemaatje

Onderweg, op reis, op de camping of gewoon thuis, de elektrische reis koffiemachine Koffiemaatje® maakt het mogelijk om overal te genieten van écht goede koffie. Ontworpen voor plezier en gemakDraadloos en met een krachtige 12V accu is het Koffiemaatje® ideaal voor elke buitenactiviteit of...

Koopgids: tips voor het vinden van het beste koffiezetapparaat voor op de camping

In onderstaande koopgids geven we je advies over waarop je moet letten bij de aankoop van een koffiezetapparaat voor op de camping. Neem de aandachtspuntjes goed door zodat je zeker het juiste apparaat uitkiest!

Soort apparaat

Er zijn verschillende soorten koffiezetapparaten die je kan meenemen naar de camping. Heb je het liefst een normaal koffiezetapparaat of kies je toch liever voor een cafetière of een percolator? Dit is de eerste belangrijke vraag die je je moet stellen. Elk soort koffiezetapparaat heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bekijk eerst de verschillende mogelijkheden zodat je weet welk apparaat goed bij je past.

Formaat en gewicht

Koffie drinken op de camping

Een van de belangrijkste aandachtspunten is het formaat. Je moet het namelijk makkelijk met je kunnen meenemen naar de camping. Kies daarom niet voor het grootste koffiezetapparaat, maar liever voor eentje dat wat kleiner is. Let ook op het gewicht, zodat je niet te veel hoeft te sleuren.

Extra functies

Let erop dat het koffiezetapparaat functies heeft die het je eenvoudiger maken om het toestel mee te nemen en om op de camping koffie te zetten. Voorbeelden daarvan zijn de snoeropbergruimte, een thermische kan en een druppelstop. Bij een normaal koffiezetapparaat is het ook fijn dat het apparaat een uitneembaar waterreservoir heeft. Dat komt namelijk goed van pas op de camping!

Prijs

Voor elk budget vind je een koffiezetapparaat. Vraag jezelf af hoeveel je er maximaal aan wilt uitgeven en houd daarbij rekening met bovenstaande aandachtspunten. Op die manier vind je eenvoudig het beste koffiezetapparaat om mee te nemen naar de camping. Geen nood als je een beperkt budget hebt, want doorgaans kosten deze apparaten niet zoveel.

De beste koffiezetapparaten voor op de camping

Wij bekeken heel wat verschillende soorten koffiezetapparaten om er zo de 3 beste uit te kunnen kiezen. Op die manier willen wij het je makkelijker maken. De 3 zorgvuldig uitgekozen koffiezetapparaten vind je hieronder!

Melitta Aromaboy – Filter-koffiezetapparaat – Wit

Het Melitta Aromaboy koffiezetapparaat is een klassiek koffiezetapparaat met een compact formaat. Om die reden neem je het eenvoudig mee naar de camping. Een ander voordeel is dat het een opbergruimte voor de snoer heeft. Zo wordt het nog eenvoudiger om het toestel mee te nemen!

Met dit koffiezetapparaat kan je 2 kopjes per keer zetten, want de glazen kan heeft een inhoud van 0,300 liter. Dat is niet veel, maar het maakt het toestel wel lichter om mee te nemen. Voor op de camping is het dus perfect!

Een andere troef is de vaatwasmachinebestendige kan en filterhouder. Zo hoef je tijdens het kamperen minder af te wassen en heb je meer tijd om van je vakantie te genieten!

 • Voorzien van een snoeropbergruimte
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Erg compact
 • Kleine inhoud

Philips Cafe Gaia HD7546/20 – Koffiezetapparaat – Zwart

Het Philips Cafe Gaia HD7546/20 koffiezetapparaat is dankzij het kleine formaat erg geschikt om mee te nemen naar de camping. Je hebt er namelijk niet veel plaats voor nodig. Toch heeft het een inhoud van 1,200 liter waardoor je er 15 kopjes in een keer kan mee klaarmaken.

Waarschijnlijk is dat voor jou iets teveel. Maar het fijne is dat je koffie tot 2 uur lekker warm blijft. Je kan er dus later nog van drinken. Daarnaast is het toestel voorzien van een waterindicatieniveau. Dat maakt het vullen veel eenvoudiger.

Het Philips Cafe Gaia HD7546/20 koffiezetapparaat is ook voorzien van druppelstop. Dat betekent dat je koffie kan schenken voordat de koffie volledig gezet is. Zo spaar je tijd uit!

 • Voorzien van een snoeropbergruimte
 • Heeft een druppelstop
 • Grote inhoud voor een compact toestel
 • Houdt koffie 2 uur lang warm
 • Duur

Bialetti Moka Express Percolator – Middel – 6 Kops – Zilver

Als je graag een percolator wilt kopen, is de Bialetti Moka Express percolator een goede optie. Het ziet er namelijk niet alleen leuk uit, maar is ook erg kwalitatief. Dat is erg belangrijk, want een percolator voor op de camping krijgt vaak veel te verduren.

Je kan het toestel opwarmen zoals dat voor jou het makkelijkste is: met gas, elektriciteit of keramisch. Om het te gebruiken hoef je enkel het reservoir onderaan met water te vullen, koffie in de filter te plaatsen en het toestel op een warmtebron naar keuze te zetten. Zo eenvoudig kan het zijn!

Het apparaat is ook nog eens een budgetvriendelijke en onderhoudsvriendelijke keuze. Zoals je ziet heeft dit soort koffiezetapparaat dus heel wat voordelen!

 • Voordelig
 • Uitstekende kwaliteit
 • Kan gebruikt worden op verschillende warmtebronnen
 • Compact

Geef een reactie